Image Alt

Alzheimercafe Hardenberg

Alzheimercafe Hardenberg

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Alzheimercafe Hardenberg

Boomstamrestaurant 'Het Heemse'

19:00 tot 21:00
9 mei 2023

000000

Mantelzorgondersteuning Carinova

0570 - 518 185

steunpuntmantelzorg@carinova.nl

mantelzorgondersteuningcarinova.nl

Organizer's other events

Alzheimercafe Hardenberg

Boomstamrestaurant 'Het Heemse'

19:00 tot 21:00
9 mei 2023

PRINT

9 mei is er een Alzheimercafe in Hardenberg met als thema: de invloed van muziek op de kwaliteit van leven voor mensen met dementie.

Wist jij dat de invloed van muziek op de kwaliteit van leven voor mensen met dementie (en dus naasten) groot kan zijn? (bekijk het filmpje maar eens) https://www.youtube.com/watch?v=39x5SO20kf0

Muziek kan een naaste met dementie rust geven of vrolijk maken. Het roept herinneringen op waarvan je dacht dat ze weg waren. Als het je lukt om de juiste toon te vinden, voegt muziek iets moois toe aan de kwaliteit van leven. Hoe zit dat precies?

Daarover gaat het komende Alzheimercafé. Ellis Oldehinkel (casemanager dementie en gespreksleider van het Alzheimercafé), praat erover met Annemieke de Vries. Zij kent de kracht van muziek als geen ander na haar jarenlange ervaring als bevlogen muziektherapeut bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Het belooft een waardevolle en ook gezellige avond te worden.

Carinova mantelzorgondersteuning en Saxenburgh biedt een warm welkom aan alle mensen met dementie, naasten, professionals, buren en andere geïnteresseerden in het thema ‘de kracht van muziek’. Neem vooral iemand mee waarvan je denkt dat die het kan gebruiken. Samen is soms gemakkelijker dan alleen.

De koffie staat voor je klaar.

Aanmelden of vragen?
Mail of bel: e.bokdam@carinova.nl | 06 57 84 50 87 (voicemail inspreken mag ook)

Elke tweede dinsdag van de maand is er een Alzheimer café. Afwisselend in Hardenberg en Dedemsvaart. Het Alzheimercafe is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie en andere betrokkenen. Ook staat er iedere keer een inhoudelijk onderwerp centraal. Hou hiervoor de agenda in de gaten.