Image Alt

Bewust je grenzen aangeven!

Bewust je grenzen aangeven!

CursusRegio Hardenberg

Activiteit details

  • De Wiekstee Hardenberg
  • 6 februari 2023
  • 19:30 tot 21:30
  • Impluz (onderdeel Dimence Groep)

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Bewust je grenzen aangeven!

De Wiekstee Hardenberg

19:30 tot 21:30
6 februari 2023

000000

Impluz (onderdeel Dimence Groep)

Organizer's other events

Bewust je grenzen aangeven!

De Wiekstee Hardenberg

19:30 tot 21:30
6 februari 2023

PRINT

In deze cursus worden de krachten assertiviteit en mindfulness gecombineerd. Assertiviteit zorgt ervoor dat je je grenzen beter kunt verwoorden. Mindfulness leert je o.a. adequater omgaan met stress en somberheid. Een bewustmakende combi!

Aangeven van grenzen
In het dagelijks leven worden hoge eisen aan mensen gesteld. Veel verschillende taken en rollen leiden ertoe dat mensen met grote snelheid leven. Het gevolg kan zijn dat signalen van stress en somberheid worden genegeerd en men moeite heeft met het aangeven van eigen grenzen.

Assertiviteit zorgt ervoor dat mensen handiger worden in de omgang met anderen en leren hun eigen grenzen beter te verwoorden. Mindfulness heeft bewezen het psychisch welbevinden te verbeteren en leert mensen adequater omgaan met stress en somberheid.

Acht bijeenkomsten
In acht bijeenkomsten leren mensen onder andere hoe ze (bewust) kunnen reageren in sociale situaties en leert men eigen grenzen aan te geven én te bewaken zonder in de oude automatische patronen te vallen. Deze cursus wordt gegeven Door Impluz i.s.m. Avedan. De training is in eerste instantie voor inwoners uit de gemeente Hardenberg. Indien nog plek, kunnen inwoners uit de gemeente Ommen zich ook inschrijven. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.