Image Alt

Cursus Betrokken Omgeving

Cursus Betrokken Omgeving

  • De Wiekstee Hardenberg
  • 25 oktober 2022
  • 19:30 tot 21:30
  • Impluz (onderdeel Dimence Groep)

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Cursus Betrokken Omgeving

De Wiekstee Hardenberg

19:30 tot 21:30
25 oktober 2022

000000

Impluz (onderdeel Dimence Groep)

Organizer's other events

Cursus Betrokken Omgeving

De Wiekstee Hardenberg

19:30 tot 21:30
25 oktober 2022

PRINT

Het zorgen voor een ander met psychische problemen is een hele opgave. Het gaat vaak gepaard met gevoelens van machteloosheid, stress en spanning. In deze cursus worden handvatten gegeven om hiermee om te gaan. Het doel is om te voorkomen dat je zelf overbelast raakt en om te zorgen dat je meer grip op je situatie krijgt.

Informatie
Door de veranderingen in de zorg wordt er verwacht dat naasten meer inspringen. Je bent geen beroepsmatige zorgverlener, maar je zorgt, omdat je een persoonlijke band hebt met degene voor wie je zorgt. Hierdoor kun je te veel hooi op je vork nemen. Dit kan leiden tot fysieke en psychische klachten. Een goede balans vinden is dan van groot belang.

Onderwerpen, die in de training aan de orde komen zijn draagkracht en draaglast, anders leren denken, communicatie en grenzen aangeven. De cursus is bedoeld voor mantelzorgers van mensen met psychische problemen zoals depressie, autisme, dementie of niet aangeboren hersenletsel.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk. Nadere informatie en aanmelden bij Impluz: info@impluz.nl of 0570-604900. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Voorafgaand aan de cursus vindt er een telefonische kennismaking plaats.