Image Alt

Mantelzorger in Balans

Mantelzorger in Balans

Training

Activiteit details

  • 15 april 2021
  • 14:30 tot 16:00
  • Impulz / Steunpunt Mantelzorg

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Mantelzorger in Balans

14:30 tot 16:00
15 april 2021

000000

Impulz / Steunpunt Mantelzorg

Organizer's other events

Mantelzorger in Balans

14:30 tot 16:00
15 april 2021

PRINT

Ben jij de naaste van iemand met psychische problemen? Dan is deze training bedoeld voor jou!

Want het is belangrijk dat je jezelf niet overbelast. Met deze training van Impluz bewaak je de balans en goede zorg voor jezelf.

In 4 bijeenkomsten komen we samen met een kleine groep en is er ruimte om je ervaringen te delen met gelijkgestemden en een moment voor jezelf om tot rust te komen d.m.v. eenvoudige ontspanningsoefeningen. Tevens krijg je handvatten aangereikt met als doel te voorkomen dat je zelf overbelast raakt en je meer grip op je situatie krijgt. We gaan het onder andere hebben over draagkracht en -last, anders leren denken, grenzen aangeven en sociale steun.

De cursus vindt wekelijks plaats. Je kunt kiezen voor bijeenkomsten van 1 uur en 15 min. in het bos (wandelen, uitwisselen en een ontspanningsoefening), waarbij de eerste bijeenkomst live op locatie is en 1,5 uur duurt om kennis te maken met elkaar. Of je kiest voor 4 bijeenkomsten live op locatie (uitwisselen en ontspanningsoefeningen) van 1 uur en 15 min., waarbij de eerste keer ook 1,5 uur duurt. Max. 4 deelnemers en Coronaproof.

Tussentijds mogelijkheid tot telefonisch contact voor vragen over de handvatten die je krijgt aangeraakt en thuis gaat oefenen.

Na aanmelding voor de cursus vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek krijg je uitleg over de cursus, kun je je eigen situatie toelichten en wordt er samen met jou gekeken of de cursus bij je past.

De eerstvolgende cursus voor Hardenberg of Ommen start op 15 april 2021 om 14.30 uur of 19.30 uur.

Aanmelden click hier