Image Alt

Parkinson Café Hardenberg

Parkinson Café Hardenberg

Activiteit details

  • Het Morgenlicht Gramsbergerweg 59 Hardenberg
  • 25 mei 2023
  • 14:00 tot 16:00

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Parkinson Café Hardenberg

Het Morgenlicht Gramsbergerweg 59 Hardenberg

14:00 tot 16:00
25 mei 2023

000000

Parkinson Café Hardenberg

Het Morgenlicht Gramsbergerweg 59 Hardenberg

14:00 tot 16:00
25 mei 2023

PRINT

Parkinson Café Hardenberg is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson en parkinsonismen, hun partners, familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Het thema van deze middag is: De diagnose Parkinson(ismen) en dan? Over ‘verlies ‘ en hoe nu verder?

Hoe ga je om met het feit dat je lichaam en je hoofd je steeds meer in de steek laat en hoe is dit voor de partner, familie of goede vrienden? Heb je nog een doel in je leven? Hierover kunnen we samen met Alice Cramer (geestelijk verzorger) nadenken.

Voor wie? Naast mensen met de ziekte van Parkinson en parkinsonismen, zijn ook partners en andere familieleden en belangenstellenden, zoals thuiszorgmedewerkers, uitgenodigd.

Kosten?  Toegang is gratis, wel wordt een bijdrage van € 2, – gevraagd voor koffie/thee. Graag met gepast geld betalen.

Inloop vanaf 13.30 uur.


Bijeenkomsten en leestafel
De bijeenkomsten van Parkinson Café Hardenberg vinden in de maanden januari, maart, mei, september en november op de derde donderdag van de maand plaats van 14.00 uur- 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Er is een leestafel aanwezig en je hebt de mogelijkheid om een boek te lenen (Parkinsonbieb).

Ontmoeting
Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kan er in het Parkinson Café ook contact gelegd worden met lotgenoten. Er is voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor het bijwonen van de bijeenkomst kan via: info@parkinsoncafehardenberg.nl of Joke Pullen, 06-14056171. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Joke Pullen. Ook vindt je meer informatie op de website: www.parkinsonvereniging.nl of op https://www.facebook.com/parkinsoncafehardenberg/