Bona Vita – ZZP verpleegkundige/persoonlijk begeleider in de zorg

Mijn naam is Janita Stoffers, Bona Vita – Zorg en welzijn is mijn zelfstandige onderneming. Als zelfstandig zorgverlener beschouw ik mezelf als een toegewijde zorgverlener met een diepe passie voor het welzijn van anderen. 
Voor mantelzorgers kan ik als verpleegkundige en persoonlijk begeleider veel betekenen. Mijn ervaring stelt me in staat om niet alleen de zorgvrager bij te staan, maar ook de mantelzorger te ondersteunen en te begeleiden. Ik begrijp hoe veeleisend en uitdagend de rol van een mantelzorger kan zijn en ik sta klaar om zowel praktische als emotionele steun te bieden. Mijn doel is om een verlichting te zijn voor de mantelzorger, zodat zij zich gesteund voelen en tijd voor zichzelf kunnen nemen, terwijl ik zorgdraag voor hun dierbare.
Mijn diepgaande betrokkenheid bij de zorgsector heeft me geleerd dat elk individu uniek is, met zijn eigen behoeften en levensverhaal. Ik voel trots bij de gedachte dat ik elke dag bijdraag aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de mensen die ik mag ondersteunen. Samen streven we naar het creëren van een omgeving waarin iedereen de zorg en aandacht krijgt die ze verdienen.