Intact

Intact Herstel en Zelfhulp biedt hulp en ondersteuning wanneer je door een verslaving in de problemen bent gekomen of wanneer je als naaste van iemand met een verslaving hulp of ondersteuning nodig hebt. We zijn landelijk actie en bieden 24/7 een luisterend oor en ondersteuning.

Wij zijn een team van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Ervaringsdeskundigen zijn personen die zelf in herstel zijn van een verslaving of naasten van personen met een verslaving.

Wij bieden onder andere onze hulp aan als je met jezelf aan de slag wilt en echte veranderingen wilt in je leven. Dit doen we door middel van zelfhulpgroepavonden op verschillende locaties. Ook geven we herstelcursussen om weer persoonlijke balans te vinden en je leven weer te kunnen inrichten, rekening houdend met je verslaving of de verslaving van je naaste.

Intact voert deze taken uit als onderdeel van Tactus Verslavingszorg. Door de organisatie van zelfhulpgroepen en het aanbod van herstelcursussen wordt een uniek gemeenschappelijk herstelsysteem aangeboden.