Saxenburgh Groep

Binnen zorgorganisatie Saxenburgh Groep staat de mens in zijn omgeving centraal. Daarbij ligt het accent op gezondheid, wonen, welzijn en het verlenen van de best mogelijke medische zorg. Bij Saxenburgh Groep kunt u gebruik maken van verschillende vormen van mantelzorg. Op de website www.sxb.nl vindt u uitgebreide informatie over het totale zorgaanbod van Saxenburgh Groep.
Ouderen of volwassenen die tijdelijk op zorg van anderen zijn aangewezen omdat de mantelzorger door ziekte is uitgevallen of even op adem moeten komen, kunnen voor tijdelijke opname terecht in één van de zorgcentra van de Saxenburgh Groep.

Voor meer informatie en specifieke vragen kunt u contact opnemen met Zorgcontact.

U kunt ook terecht bij het zorgloket in de ontvangsthal van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, telefonisch contact opnemen of het informatieformulier hieronder invullen.

Ontvangsthal Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Jan Weitkamplaan 4A Hardenberg
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30-16.00
Telefoon: 0523-276670

Vragen met betrekking tot onze ouderenzorglocaties kunnen daarnaast gesteld worden via het contactformulier. Per locatie vindt u hiervoor een contactformulier. Deze kunt u vinden onder Onze locaties onder: route en contact.

Telefoon: 0523-276000

Jan Weitkamplaan 4a, Hardenberg
0523-276000