Stichting Oases

Stichting Oases heeft speciale aandacht voor de naasten van een lief met kanker en andere levensbedreigende ziekten.
Met je dierbare deel je lief en leed. Een beangstigende levensbedreigende ziekte, zoals kanker, heb je samen en is voor beiden zwaar. Als naaste heb je dan vooral aandacht voor je lief, cijfer je jezelf weg en hol je jezelf gemakkelijk voorbij. Kitty, oprichter van Stichting Oases, weet dat als geen ander. Ook zij had kanker en was naaste.
“Het is veel meer dan zorgen voor, het is vooral zorgen maken over….. “
De Oases wil je steunen in de zorg om je zieke lief en je helpen ook goed voor jezelf blijven zorgen. Want je bent onmisbaar belangrijk voor je zieke lief.
Bij de Oase in Stegeren (gemeente Ommen) kun je op adem en in je kracht komen. Naast steun, begrip en tips, biedt ze kortdurend verblijf, thema-weekenden en recreatieve/creatieve activiteiten. Individueel of in groepen, in een natuurlijke, warme en huiselijke omgeving, met aandacht passend bij jou persoonlijke behoefte.
Ben je ook (ex)kankerpatiënt of was je naaste en vind je het net als Kitty belangrijk dat onze naasten een eigen plek met aandacht en zorg verdienen?
Help haar dan helpen, wordt vrijwilliger of doneer. Kijk op de site voor informatie.
Ben je partner, ouder, volwassen kind, familie of vriend(in) van een lief met kanker?
Oases heeft voor jou een informatieve site ontwikkeld, waar je, steun, hulp en tips kunt vinden. Kijk op www.alskankerjeliefis.stichtingoases.nl

Stichting Oases, Spijkerweg 1, 7737 PV Stegeren,

Telefoon: 0641251759

Email: info@stichtingoases.nl,

Spijkerweg 1,Steegeren
06-41251759