Image Alt

Mantelzorgwaardering 2023

Mantelzorgwaardering 2023

Meld u aan voor Mantelzorgwaardering 2023!
Gemeente Hardenberg is blij met haar mantelzorgers. Zij zijn heel belangrijk. Daarom geeft de gemeente alle mantelzorgers een cadeaubon. Dat noemen we de Mantelzorgwaardering. Bent u of kent u een mantelzorger? Vraag dan nu de Mantelzorgwaardering 2023 aan via www.hardenberg.nl/mantelzorg.
Wat is mantelzorg?
Een mantelzorger is iemand die voor een andere zorgt. En dat voor een lange tijd of vaak doet. Mantelzorg is de extra zorg die iemand nodig heeft. Het gaat niet om de normale, dagelijkse zorg die partners, ouders, kinderen of andere huisgenoten aan elkaar geven. Om de cadeaubon te kunnen krijgen zijn er voorwaarden:
U woont in de gemeente Hardenberg. U zorgt langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week voor een inwoner van de gemeente. Of u zorgt voor een inwoner van een gemeente die direct aan Hardenberg grenst. En u kunt in die gemeente geen Mantelzorgwaardering krijgen.
Aanmelden
Bent u een mantelzorger? Meld u dan aan voor de Mantelzorgwaardering 2023. Dat kan via het digitale aanmeldformulier op www.hardenberg.nl/mantelzorg. Hebt u geen internet? Dan kunt u het aanmeldformulier op papier invullen. U vraagt een formulier aan door te bellen met 14 0523. U krijgt het formulier dan thuisgestuurd.
Aanmelden kan tot en met 16 oktober 2023.
Als uw aanmelding is goedgekeurd, ontvangt u uw cadeaubon vóór 25 november 2023.
Vragen? Hebt u vragen over de Mantelzorgwaardering 2023? Stuur een mail naar mantelzorgwaardering@hardenberg.nl of bel met 14 0523.