Image Alt

Meld u aan voor Mantelzorgwaardering 2019

Meld u aan voor Mantelzorgwaardering 2019

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde!

Gemeente Hardenberg heeft grote waardering voor mantelzorgers. Daarom biedt de gemeente alle mantelzorgers een mantelzorgwaardering aan in de vorm van een cadeaubon.

Bent u of kent u een mantelzorger?

Vraag dan nu de Mantelzorgwaardering 2019 aan via www.hardenberg.nl/mantelzorg

Wat is mantelzorg?

Een mantelzorger is een familielid, partner, vriend of kennis die langdurig en/of intensief voor zijn naaste zorgt. Mantelzorg is de extra zorg die iemand nodig heeft. Het gaat niet om de normale, dagelijkse zorg die partners, ouders, kinderen of andere huisgenoten aan elkaar geven. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de waardering is dat de mantelzorger langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week zorg verleent aan een inwoner van Hardenberg.

Aanmelden

Bent u een mantelzorger? Meld u dan aan voor de Mantelzorgwaardering 2019. Dat kan via het digitale aanmeldformulier op www.hardenberg.nl/mantelzorg.  Heeft u geen internet? Dan is het ook mogelijk om het aanmeldformulier op papier in te vullen. Daarvoor kunt u het formulier gebruiken dat klaar ligt bij de receptie in het gemeentehuis in Hardenberg of bij De Baron in Dedemsvaart. Aanmelden kan tot 4 november 2019.

Heeft u vragen over de Mantelzorgwaardering 2019?

Stuur een mail naar mantelzorgwaardering@hardenberg.nl