Image Alt

Even voorstellen

coördinator

Even voorstellen

Ik ben Fleur Wesselink. Vanaf 1 januari ben ik de nieuwe coördinator van het Mantelzorgnetwerk Hardenberg. Ik zal me even kort voorstellen.

Ik ben iemand die maatschappelijk betrokken is. Tijdens mijn loopbaan, heb ik bij diverse gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen gewerkt, in de communicatie maar ook als sociaal juridisch dienstverlener. In mijn vorige baan als communicatieadviseur bij de gemeente Emmen, was ik nauw betrokken bij het onderwerp mantelzorg. Dit heeft er toe geleid dat ik me graag in wil zetten voor mantelzorgers. Op die manier kan ik echt iets voor mensen betekenen. Ik heb dan ook veel zin om mij in te zetten voor het Mantelzorgnetwerk Hardenberg, een  mooie nieuwe uitdaging.

Als coördinator van het Mantelzorgnetwerk, richt ik mij op de belangen van mantelzorgers in Hardenberg. Ik ben het onafhankelijke aanspreekpunt voor het mantelzorgnetwerk. Ik ben de verbindende schakel tussen organisaties, mantelzorgers en de gemeente rondom het thema mantelzorg. In samenwerking met mantelzorgers en organisaties signaleer ik behoeftes en probeer ik oplossingen voor mantelzorgers te regelen.  Daarnaast wil ik het onderwerp mantelzorg beter op de kaart zetten. Met o.a. deze nieuw ontwikkelde nieuwsbrief, houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen van het netwerk. Heb je nieuws? Laat het me weten!

Mijn werkdagen zijn op maandag en dinsdag en je kunt me bereiken via info@mantelzorgnetwerkhardenberg.nl of 06 – 12 02 97 83. Meer informatie over het mantelzorgnetwerk, vind je op: www.mantelzorgnetwerkhardenberg.nl.